Altid mere sne i Boafall - hold sneferie med skisport m.v. på ødegården Boafall
Ødegården Boafall

Olofström - Jämshög

Indkøb og byer

Jämshög

Nærmeste indkøbsmuligheder i f.h.t. Boafall er Jämshög som ligger kun 3,5 km fra Boafall. Her finder I et velassoteret supermarked ICA, hvor I kan købe alle dagligdags varer.

Åbningstiderne i ICA er mandag-fredag 9.00-20.00, lørdag 9.00-18.00 og søndag 10.00-18.00. Hos ICA kan i også købe frisk morgenbrød. I Jämshög er endvidere en cafe, UNO-X benzintank samt et par mindre butikker.

'Storbyen' Olofström

maxi supermarkedet i olofstrom For større indkøb - og en mere urban oplevelse - skal I til Olufström. Olufström er mest kendt for Volvofabrikken, som også præger bybilledet her. Olofström ligger ca 6 km fra Boafall, og her finder I flere store indkøbscentre, ikke mindst MAXI som vel svarer til det danske Bilka.

MAXI ligger godt 10 minutters kørsel fra Boafall, og også her er der åbent alle ugens 7 dage. Mandag-fredag 8.00-21.00 og lørd-sønd 9.00-19.00.

Ved siden af MAXI ligger (efter sigende) et offentlig loppemarked (sv. Loppis), som har åbent alle ugen hverdage mand-fred. Kender pt ikke åbningstider.

I Olofström findes også apotek, restauranter, Systembolaget osv.

I Olofström kan man også leje kanoer og sejle på søerne vest for byen.(Se mere under 'Naturoplevelser' t.v.)

I Olufström er der også mulighed for at spille bowling eller mini-golf. Byen kan desuden byde på en enkelt lille begynder-bakke for små ski-løbere, men man skal køre lidt længere, hvis man vil køre ski i et mere udfordrende terræn.

Find flere informationer se www.olofstrom.se og www.visitolofstrom.se